Marketingový plán a provizní systém společnosti Romi PARFUMS

17.04.2011 07:00

V prvé řadě bych rád napsal, že první a důležitým krokem je stát se členem! Pokud jste tento krok udělaly, tak máte velkou možnost něco změnit ve svém životě! Vše záleží jen na Vás. Hodně lidí mávnou rukou, protože tomu nevěří. Tito lidé pasivní příjem mít nikdy nebudou, protože se k tomu otáčejí zády a nechtějí o tom vědět. Spousta z nás si myslí, že poctivou prácí (8 a více hodin) je jediná možnost jak dosáhnout svého přijmu, který je u většiny z nás, tak na přežití v dnešním světě. Pokud jste člověk, který chce využít provizní systém, tak je třeba.

  • stát se členem - není třeba si hned pořizovat zlaté členství! 
  • říct to ostatním jakou máte možnost u společnosti Romi PARFUMS

Provizní systém ze spotřebitelské sítě

Všichni členové získají velkou možnost výdělku z provizního systému ze spotřebitelské sítě, který bude představený společnosti Romi PARFUMS ve více fázích. Opravdu lidičky je na co se těšit, společnost Romi PARFUMS chystá nejštědřejší provizní systém v tomto voňavém světě. Na odměňovacím systému se pracuje a budeme si na něj muset ještě nějakou dobu počkat. Proto se společnost rozhodla a vyhlásila od dubna novou akci...

"SUPER - měsíc" u Romi PARFUMS.

POPIS AKCE:
První vyhodnocovací období bude trvat, až do spuštění prvého odměňovacího systému do provozu. Znamená to, že vyhodnocovací období nebude ohraničené jednoho kalendářního měsíce. Proto jsme tuto jedinečnou akci nazvali "SUPER - měsíc" u Romi PARFUMS. Všechny získané body v tomto období se našim členům započítají jakoby do jednoho měsíce = "SUPER - měsíc".
VÝHODA:
Prodloužením vyhodnocovacího období mají naši členové možnost získat vyšší procentuální úroveň a tím pádem dosáhnou vyšší výdělek / provizi! Čím déle vyhodnocovací období tím větší je možnost dosáhnout zde nejvyšší procentuální úrovně!

Bodová hodnota

  • Od měsíce dubna 2011 se našim členům za každý nákup opět kumulují body.

dámské nebo pánské Romi PARFUMS = 8 bodů
dámské nebo pánské say parfémy - výprodej = 5 bodů
voda po holeni say - výprodej = 4 body
deo roll say - výprodej = 2 body
zlaté členství u Romi PARFUMS = 8 bodů

Kvalifikační nakup

  • nárok na provizi v akci "SUPER - měsíc" u Romi PARFUMS vzniká po dosažení 24 bodů (například - 3 Romi Parfémy)
  • kvalifikační nakup pro nárok na započítání provize v daný měsíc = 8 bodů.

Proto lidičky neztrácejte čas a zkuste tuto příležitost.

Zpět

Partneři: Výdělek pro všechny, Výdělek na internetu-ByznysNet.eu l